zadnje posodobitve

sledilnik dogodkov – zahtevano geslo.

"Vsakdanji kolesarski izziv skozi objektiv"

Nagradni natečaj  za najboljši kratki film "Vsakdanji kolesarski izziv skozi objektiv" organizira Regionalni center za okolje – pisarna Ljubljana (http://slovenia.rec.org) v okviru projekta mobile2020 (mobile2020.eu). 

Namen nagradnega natečaja "Vsakdanji kolesarski izziv skoz objektiv" je spodbujanje vsakodnevnega kolesarjenja oziroma uporabe kolesa kot vsakodnevnega prevoznega sredstva v mestih. 

Kdo lahko sodeluje? Na natečaju lahko sodelujejo posamezniki oz. skupine posameznikov, s stalnim prebivališčem v Sloveniji, osnovne in srednje šole, fakultete in druge izobraževalne institucije ter društva, registrirana v Sloveniji; sodelovati ne morejo tisti posamezniki in organizacije, ki se profesionalno ukvarjajo s filmsko in/ali video produkcijo, ter zaposleni pri organizatorju. 

Tema Vsebina filma mora biti vezana na "vsakodnevno kolesarjenje", torej na uporabo kolesa za vsakdanjo rabo (za poti v šolo, v službo, po nakupih in drugih opravkih itd.), pri čemer ne sme spodbujati nevarnega obnašanja v prometu. Prispevki, ki bodo prikazovali kolesarjenje kot šport, rekreacijo ali turizem, bodo izločeni. Prav tako bodo izločeni tisti filmi, ki bodo komercialne narave oz.  bodo vsebovali oglasna sporočila.  

Konkretno zgodbo, scenarij in sporočilnost filma v okviru dane tematike pripravijo avtorji sami.

Film mora biti v slovenskem jeziku ali brez besedila.

Rok za oddajo: 15. november 2013

Preberite si še dodatna navodila in pogoje sodelovanja. 

 

 * Prosimo, da vnesete zahtevane podatke. Prosimo, da izpolnite ta obrazec. Podatke potrebujemo za vašo sodelovanje na natečaju mobile2020 in jih bomo uporabili izključno v ta namen.

Izpolnite izjavo ter jo podpisano pošljite na elektronski naslov info[at]rec-lj.si (sken) ali po navadni pošti na Natečaj Mobile2020, REC Slovenija, Slovenska cesta 5, 1000 Ljubljana do roka izteka natečaja (15. 11. 2013).

Delom financirano s strani Evropske unije

INTELLIGENT ENERGY EUROPE